Διαμαρτυρίες και κατάληψη στο Υπουργείο Οικονομικών προχώρησαν ξανά οι καθαρίστριες. Μετά απο την δήλωση του πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές, υπό φόβο ότι θα χάσουν της δουλειές τους ξανά.






Διαμαρτυρίες και κατάληψη στο Υπουργείο Οικονομικών προχώρησαν ξανά οι καθαρίστριες.
 Μετά απο την δήλωση του πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές, υπό  φόβο ότι θα χάσουν της δουλειές τους ξανά.

 Οι καθαρίστριες είχαν επαναπροσληφθεί απο την κυβέρνηση τέλη Ιουνίου με κοινή υπουργική απόφαση , σε νέες υπηρεσίες που είχαν δημιουργηθεί με βάσει τις νέες ανάγκες της σημερινής κυβέρνησης.
  Η πρόεδρος του συνδικάτου δήλωσε:
"-Ήμασταν ευτυχισμένες, ο αγώνας μας κράτησε πολλές μέρες στο τέλος δικαιωθήκαμε, το υπουργείο μας επαναπροσέλαβε 
να υπηρετήσουμε ξανά στις οργανικές θέσεις που ήμασταν, μια νέα υπηρεσία σχηματίστηκε, όλη η δουλειά είχε πέσει στις πλάτες μας, μετά την επαναπρόσληψη μας.
 Δουλεύαμε, ένα βαρύ έργο-καθήκον μας είχε ανατεθεί απ'το υπουργείο Οικονομικών: να σχίσουμε ολα τα μνημόνια που είχαν συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια.
 Οι μισές σχίζαμε τα μνημόνια!Οι άλλες μισές τα καθαρίζαν πηγαίνοντας τα για ανακύκλωση ή για καύση ( για καύση είχαμε εντολή μόνο για αυτά που περιείχαν τα ιδιαίτερα σκληρά μέτρα για τον λαό) δουλεύουμε πυρετωδώς για να απαλλάξουμε από τα μνημόνια τον καθημερινό τον Έλληνα-τον τόπο μας-για ένα καλύτερο αύριο για ολους μας.
 Εάν αλλάξει το Σεπτέμβριο ξανά η κυβέρνηση, είμαστε σίγουρες οτι θα μας ξανά απολύσουν.

 Ποιος θα σκίζει τα μνημόνια αυτου του τοπου μετά, οι νέες ιμπεριαλιστικές κυβερνήσεις των πολυεθνικών αχυρανθρώπων;

 Θα συνεχίσουμε την απεργία μέχρι την ακύρωση των εκλογών δια στόματος πρωθυπουργού και μόνο! δε θα μας πιάσουν ποτέ ξανά στον ύπνο!" δήλωσε στον Τυραννόσαυρο, κλείνοντας μας ματάκι.

Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: