Το… στοιχειωμένο ορυχείο στα Ουράλια! Ένα ορυχείο που έχει εγκαταλειφθεί εδώ και δεκαετίες, στα Ουράλια, εξακολουθεί και σήμερα, άγνωστο πώς, να παράγει μετάλλευμα! Ο μπλόγκερ Mr. Mishainik επισκέφθηκε το ορυχείο στα Ουράλια, μεταφέροντας εντυπωσιακές εικόνες από την εγκατάλειψη του, αλλά και μια μυστηριώδη ιστορία γύρω από αυτό. Κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου το μεγαλύτερο μέρος της εξόρυξης μεταλλεύματος για τις ανάγκες του στρατού είχε μεταφερθεί στα Ουράλια

Το… στοιχειωμένο ορυχείο στα Ουράλια!

Ένα ορυχείο που έχει εγκαταλειφθεί εδώ και δεκαετίες, στα Ουράλια, εξακολουθεί και σήμερα, άγνωστο πώς, να παράγει μετάλλευμα!


Ο μπλόγκερ Mr. Mishainik επισκέφθηκε το ορυχείο στα Ουράλια, μεταφέροντας εντυπωσιακές εικόνες από την εγκατάλειψη του, αλλά και μια μυστηριώδη ιστορία γύρω από αυτό.
Κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου το μεγαλύτερο μέρος της εξόρυξης μεταλλεύματος για τις ανάγκες του στρατού είχε μεταφερθεί στα Ουράλια.

Ένα από αυτά τα ορυχεία εγκαταλείφθηκε μετά τον πόλεμο καθώς δεν υπήρχαν πλέον τόσο αυξημένες ανάγκες σιδηρομεταλλεύματος. Ωστόσο, αν και η παραγωγή σταμάτησε πριν από δεκαετίες, αυτοκίνητα εξακολουθούν να φεύγουν από την περιοχή φορτωμένα με μετάλλευμα…

oryxeio1
oryxeio2
oryxeio12
oryxeio3
oryxeio5
oryxeio6
oryxeio7
oryxeio8
oryxeio9
oryxeio11

oryxeio10

via
Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: