50 μαγικές κατασκευές απο πεταλίδες, κοχύλια και όστρακα! Το καλοκαιράκι που ξεχυνόμαστε στις θάλασσες και τις παραλίες (λίγοι είναι οι τυχεροί που μπορούν να το κάνουν και το χειμώνα) είναι η ιδανική εποχή για να μαζέψουμε κοχύλια, πεταλίδες και όστρακα. Μην μου πείτε οτι έστω και μία φορά δεν σας έχει πιάσει μανία να μαζεψετε οτι βρεθεί μπροστά σας γιατί δεν θα σας πιστέψω! Τα υλικά αυτά της φύσης που μας δίνονται απλόχερα και πλούσια σε ποσότητες μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε και να φτιάξουμε απίστευτες κατασκευές για το σπίτι, τον κήπο και το εξοχικό μας!
  50 μαγικές κατασκευές απο πεταλίδες, κοχύλια και όστρακα!
 
Το καλοκαιράκι που ξεχυνόμαστε στις θάλασσες και τις παραλίες (λίγοι είναι οι τυχεροί που μπορούν να το κάνουν και το χειμώνα) είναι η ιδανική εποχή για να μαζέψουμε κοχύλια, πεταλίδες και όστρακα. Μην μου πείτε οτι έστω και μία φορά δεν σας έχει πιάσει μανία να μαζεψετε οτι βρεθεί μπροστά σας γιατί δεν θα σας πιστέψω! 
Τα υλικά αυτά της φύσης που μας δίνονται απλόχερα και πλούσια σε ποσότητες μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε και να φτιάξουμε απίστευτες κατασκευές για το σπίτι, τον κήπο και το εξοχικό μας!

Δείτε παρακάτω μία σούπερ συλλογή για να πάρετε ιδέες για τις δικές σας κατασκευές.





































































































Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: