To μέλλον της Aston Martin είναι στην F1

Η εμβληματική μάρκα αυξάνει την εμπλοκή της στη Red Bull Racing και σκέφτεται να εμπλακεί και ως κατασκευαστής κινητήρων.

Η συνεργασία της Red Bull Racing με την Aston Martin φαίνεται πως λειτουργεί ως πρόγευση για μελλοντική αυξημένη συμμετοχή της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Όπως όλα δείχνουν, η χορηγική σχέση με την αυστριακή ομάδα που έχει επεκταθεί και σε τεχνολογική συνεργασία από την οποία προέκυψε το απόλυτο hypercar, η Βαλκυρία, το 2018 θα ενισχυθεί.

Ήδη γίνεται λόγος για ρόλο title sponsor στους τέσσερις φορές πρωταθλητές κατασκευαστών.

Όμως, η προσοχή μας στρέφεται στα μακροπρόθεσμα πλάνα της Aston Martin αφού είναι μία από τις εταιρείες που εξετάζουν σοβαρά τις αλλαγές των τεχνικών κανονισμών ενόψει 2021.

Χρονιά που όπως φαίνεται θα αλλάξουν πολλά, με τη Formula 1 να χρησιμοποιεί πιο απλοποιημένες και πιο οικονομικές υβριδικές μηχανές, με στόχο την προσέλκυση νέων αυτοκινητοβιομηχανιών.

"Ακόμα είμαι σε διαπραγματεύσεις σχετικά με το τι θα κάνουμε του χρόνου, όμως αυτό είναι σε συνάρτηση και με τους κανονισμούς του 2021. Αν μπορούμε να κάνουμε το σπορ πιο θεαματικό, αν μπορέσουμε να μειώσουμε τα κόστη παραγωγής κινητήρων, ίσως η Aston Martin να ενδιαφερόταν να αναλάβει το ρόλο ανεξάρτητου παραγωγού. Αν έχουμε αυτόν τον προορισμό κατά νου, θα είχε νόημα να αυξήσουμε την συμμετοχή μας, από την επόμενη κιόλας χρονιά. Ελπίζω μέχρι το τέλος του έτους να έχουμε σαφή εικόνα", είπε χαρακτηριστικά ο CEO της Aston Martin, Andy Palmer, μιλώντας στο Sky Sports.

πηγή
Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: