Ο 20χρονος που απασχολεί την επιστημονική κοινότητα: «Έχω ζήσει στον πλανήτη Άρη» (vid)
Ο 20χρονος που απασχολεί την επιστημονική κοινότητα: «Έχω ζήσει στον πλανήτη Άρη» (vid)
Το νεαρό αγόρι έχει απασχολήσει τους επιστήμονες. Από μικρή ηλικία γνώριζε απίστευτα πράγματα για το διάστημα, μπορούσε να μιλήσει και υποστήριζε πως πριν γεννηθεί στη Γη ζούσε στον πλανήτη Άρη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που άνθρωποι υποστηρίζουν πως έχουν ζήσει κι άλλες ζωές και πως θυμούνται έντονα γεγονότα από άλλες εποχές.

Η ιστορία του 20χρονου πλέον Ρώσου, Μπορίσκα Κιπριγιάνοβιτς, διαφέρει, αφού το πήγε ένα βήμα... παρακάτω!

Το αγόρι υποστηρίζει εδώ και χρόνια πως ζούσε στον πλανήτη Άρη πριν ξαναγεννηθεί στη Γη.
Οι επιστήμονες, ωστόσο, έχουν μπερδευτεί κι εντυπωσιαστεί από τις γνώσεις που έχει και η ιστορία του ήρθε ξανά στην επιφάνεια.

Οι γονείς του ανέφεραν πως λίγους μήνες μετά τη γέννησή του μιλούσε με μεγάλη ευκολία, ενώ είχε τεράστιες γνώσεις χωρίς καν να τις διδαχτεί για εξωγήινους πολιτισμούς.



Όσο για τη ζωή στον Άρη, αναφέρει πως έζησε εκεί εποχή μετά από πόλεμο όπου ο πλανήτης υπέφερε από μία πυρηνική καταστροφή. Όλα αυτά στο μακρινό παρελθόν.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως υπάρχει ακόμα ζωή εκεί και πως οι Αρειανοί ζουν κάτω από την επιφάνεια του «κόκκινου πλανήτη» και εισπνέουν διοξείδιο του άνθρακα. Σύμφωνα με τον Μπορίσκα, είναι αθάνατοι και σταματούν να γερνούν στην ηλικία των 35, ενώ μπορούν να πραγματοποιήσουν διαγαλαξιακά ταξίδια.

Ο ίδιος αναφέρει πως είχαν πολύ καλή σχέση με τους αρχαίους Αιγύπτιους και πως τους είχε επισκεφτεί ως πιλότος.

Η χαρά των συνομοσιολόγων!

πηγή
Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: