Σπήλαιο Νταβέλη: Περίεργη καταγραφή οντοτήτων στο εσωτερικό του! (photos) Ανέκαθεν η περιοχή της Πεντέλης είχε μεγάλη ιστορία σε περίεργα και παραφυσικά φαινόμενα.
 
Σπήλαιο Νταβέλη: Περίεργη καταγραφή οντοτήτων στο εσωτερικό του! (photos)
 
Ανέκαθεν η περιοχή της Πεντέλης είχε μεγάλη ιστορία σε περίεργα και παραφυσικά φαινόμενα.

Οι ιστορίες μιλάνε για περίεργα όντα , UFO, χωροχρονικές μετατοπίσεις και άλλα αλλόκοτα. Κανείς σχεδόν όμως μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να απαθανατίσει κάποιο απο τα φαινόμενα αυτά. Οι παρακάτω φωτογραφίες τραβήχτηκαν μέσα στο σπήλαιο.


Στο μέσον του διαδρόμου μπορούμε να διακρίνουμε μια σκιώδη φιγούρα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ανθρώπινα πόδια. Η φωτογραφία πάρθηκε με διαφορά μερικών δευτερολέπτων από την προηγούμενη που δεν εμφανίζεται τίποτα. Δεν υπάρχει επεξεργασία της εικόνας μκαι στη διάθεσή μας βρίσκονται όλα τα ψηφιακά αρχεία. Είναι εντυπωσιακό! Δεν αποτελεί «θόρυβο» εικόνας και μάλιστα η επόμενη φωτογραφία μας έκανε να ανατριχιάσουμε. 


Η σκιώδης φιγούρα μετακινήθηκε (!) μερικά μέτρα πιο κάτω στον διάδρομο του Σπηλαίου. Σαν να ήθελε να φύγει μακριά μας και να κρυφτεί (προς το εσωτερικό της σπηλιάς).

Η παραπάνω δεξιά φωτογραφία πάρθηκε κατά τη διάρκεια εξερεύνησης μέσα στο σπήλαιο.

Μπορεί κανείς να διακρίνει μάτια, φτερά, στόμα και δόντια. Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι είναι. Εξετάζουμε ακόμα τα αρχεία μας και έχουμε μείνει άναυδοι. Θα υπάρχει συνέχεια στο συγκλονιστικό θέμα.

Δημήτρης Μακριδόπουλος-Ερευνητής Χρήστος Κατσαμονίτης kastamonitis
 
Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: