Δωρεάν ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία με μία προϋπόθεση! Η βιομηχανία της τεχνολογίας στο Wellington αναζητά εξειδικευμένο προσωπικό από όλο τον κόσμο και προσφέρει δωρεάν ταξίδι στη χώρα για εκείνους που επιθυμούν και έχουν τα προσόντα να εργαστούν εκεί.

Δωρεάν ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία με μία προϋπόθεση!
Η βιομηχανία της τεχνολογίας στο Wellington αναζητά εξειδικευμένο προσωπικό από όλο τον κόσμο και προσφέρει δωρεάν ταξίδι στη χώρα για εκείνους που επιθυμούν και έχουν τα προσόντα να εργαστούν εκεί.

Εταιρείες με έδρα την πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας προτίθενται να καλύψουν τα μεταφορικά έξοδα αλλά και τα έξοδα διαμονής συνολικά 100 υποψηφίων για θέσεις όπως: software developers, creative directors, product managers, analysts και digital strategists με στόχο να ανταποκριθούν στην διαρκώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία.

Η πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει εντελώς δωρεάν τους 100 υποψηφίους και εκείνοι θα έχουν την ευκαιρία σε διάστημα μίας εβδομάδας να συμμετέχουν σε συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα τη Νέα Ζηλανδία.

Αν ειδικεύεστε σε κάποια από τα παραπάνω επαγγέλματα και θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στη Νέα Ζηλανδία, μπορείτε να στείλετε βιογραφικό έως και τις 20 Μαρτίου εδώ: LookSee Wellington.

με πληροφορίες από time.com
Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: