Στη Μόσχα το μεγαλύτερο παγοδρόμιο του κόσμου Η Παγκόσμια Ακαδημία των Ρεκόρ (The World Record Academy), "αφού αναγνώρισε το λάθος που είχε κάνει, αναδεικνύοντας ως το μεγαλύτερο παγοδρόμιο του κόσμου το χιονοδρόμιο στην κεντρική πλατείας της πόλης του Μεξικό, έδωσε τον τίτλο αυτό στο παγοδρόμιο που βρίσκεται στην Έκθεση Οικονομικών Επιτευγμάτων (VDNH) στην Μόσχα", ανακοίνωσε το γραφείο τύπου της VDNH. Το 2008 η επιτροπή της Παγκόσμιας Ακαδημίας των Ρεκόρ είχε ανακοινώσει ότι το παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία της πόλης Μεξικό είναι το μεγαλύτερο παγοδρόμιο στον κόσμο με επιφάνεια 32 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, αν και στην πραγματικότητα η επιφάνεια του ήταν λίγο μεγαλύτερη των 3 χιλιάδων τετραγωνικών. Οι κριτές ωστόσο εντόπισαν το λάθος.

Στη Μόσχα το μεγαλύτερο παγοδρόμιο του κόσμου

Η Παγκόσμια Ακαδημία των Ρεκόρ (The World Record Academy), "αφού αναγνώρισε το λάθος που είχε κάνει, αναδεικνύοντας  ως το μεγαλύτερο παγοδρόμιο του κόσμου το χιονοδρόμιο στην κεντρική πλατείας της πόλης του Μεξικό, έδωσε τον τίτλο αυτό στο παγοδρόμιο που βρίσκεται στην Έκθεση Οικονομικών Επιτευγμάτων (VDNH) στην Μόσχα", ανακοίνωσε το γραφείο τύπου της VDNH.

Το 2008 η επιτροπή της Παγκόσμιας Ακαδημίας των Ρεκόρ είχε ανακοινώσει ότι το παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία της πόλης Μεξικό είναι το μεγαλύτερο παγοδρόμιο στον κόσμο με επιφάνεια 32 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, αν και στην πραγματικότητα η επιφάνεια του ήταν λίγο μεγαλύτερη των 3 χιλιάδων τετραγωνικών. Οι κριτές ωστόσο εντόπισαν το λάθος. 

Στην ανακοίνωση της, η VDNH αναφέρει ότι «οι κριτές της Ακαδημίας αναφέρθηκαν και στις υποδομές του παγοδρομίου, επισημαίνοντας ότι διαθέτει θερμαινόμενα αποδυτήρια, χώρους φύλαξης, τμήμα μισθώσεως εξοπλισμού, και άνετες καφετέριες". 
 
Το παγοδρόμιο στην VDNH άρχισε να λειτουργεί το 2014. Πέρυσι αναγνωρίσθηκε ως το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ευρώπης και το επισκέφθηκαν 1,5 εκατομμύριο άτομα. Σήμερα η επιφάνεια  του υπερβαίνει τα 20 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα και μπορεί να φιλοξενεί ταυτόχρονα περισσότερους από 4500 επισκέπτες


via
Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: