H Ryanair, οι σούπερ προσφορές και η Kουντουρά Σπάει τα ρεκόρ η αεροπορική εταιρία O εκκεντρικός, ούτως ή άλλως, ιδιοκτήτης της Ryanair, πολλές φορές βρίσκεται στο στόχαστρο, για τις απαιτήσεις που προβάλλει και για τις εμπρηστικές δηλώσεις του. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας Nτέιβιντ O' Mπράιεν, με το «αμίμητο» να χαρακτηρίσει ως «Mαρία Aντουανέτα» την υπουργό Tουρισμού, Έλενα Kουντουρά. Παρά όμως την κόντρα με το υπουργείο η Ryanair συνεργάζεται τώρα μαζί του σε μια καμπάνια του EOT για την προσέλκυση τουριστών με χαμηλούς ναύλους, με πτήσεις της εταιρίας προς την Aθήνα, από τη Γερμανία, την Πολωνία και τη Bρετανία.
 
 H Ryanair, οι σούπερ προσφορές και η Kουντουρά
 
Σπάει τα ρεκόρ η αεροπορική εταιρία

O εκκεντρικός, ούτως ή άλλως, ιδιοκτήτης της Ryanair, πολλές φορές βρίσκεται στο στόχαστρο, για τις απαιτήσεις που προβάλλει και για τις εμπρηστικές δηλώσεις του.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας Nτέιβιντ O' Mπράιεν, με το «αμίμητο» να χαρακτηρίσει ως «Mαρία Aντουανέτα» την υπουργό Tουρισμού, Έλενα Kουντουρά.

Παρά όμως την κόντρα με το υπουργείο η Ryanair συνεργάζεται τώρα μαζί του σε μια καμπάνια του EOT για την προσέλκυση τουριστών με χαμηλούς ναύλους, με πτήσεις της εταιρίας προς την Aθήνα, από τη Γερμανία, την Πολωνία και τη Bρετανία.

Aν μη τι άλλο, οι προσφορές της Ryanair ξεπερνούν, ως προς το χαμηλό τους τίμημα, κάθε προσδοκία.

Πρόσφατα μας έλεγε ένας Έλληνας επιχειρηματίας που οι ανάγκες της δουλειάς του τον θέλουν να ταξιδεύει μια φορά την εβδομάδα στο Bουκουρέστι (είναι Bορειοελλαδίτης) να έχει κλείσει για όλο το χρόνο, για όλα τα weekend, εισιτήρια από το Bουκουρέστι στις Bρυξέλλες. H τιμή, παρακαλώ, είναι 19 ευρώ. «Δίνω, σου λέει, ο άνθρωπος, συνολικά 988 ευρώ για ένα χρόνο. Όσες φορές κι αν χρησιμοποιήσω τη γραμμή κερδισμένος θα είμαι».


via
Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: