73 χρόνια απο την γέννηση του Jim Morrison James Douglas Morrison (1943-1971) James Douglas Morrison. Ένας απο τους σημαντικότερους, χαρισματικότερους και επιδραστικότερους καλλιτέχνες στην ιστορία της ροκ μουσικής γεννήθηκε σαν σήμερα πριν απο 73 χρόνια. Υπήρξε τραγουδιστής, στιχουργός, ποιητής, σκηνοθέτης, συγγραφέας, μα πάνω απ'όλα ένα παιδί που αρνούνταν να μεγαλώσει. Έζησε την κάθε στιγμή της ζωής του σαν να ήταν η τελευταία, ενώ υπήρξε και εξακολουθεί να υπάρχει πρότυπο όχι μόνο για την φωνή και τους στίχους του, αλλά και για τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς του.
73 χρόνια απο την γέννηση του Jim Morrison

James Douglas Morrison. Ένας απο τους σημαντικότερους, χαρισματικότερους και επιδραστικότερους καλλιτέχνες στην ιστορία της ροκ μουσικής γεννήθηκε σαν σήμερα πριν απο 73 χρόνια. 
Υπήρξε τραγουδιστής, στιχουργός, ποιητής, σκηνοθέτης, συγγραφέας, μα πάνω απ'όλα ένα παιδί που αρνούνταν να μεγαλώσει. Έζησε την κάθε στιγμή της ζωής του σαν να ήταν η τελευταία, ενώ υπήρξε και εξακολουθεί να υπάρχει πρότυπο όχι μόνο για την φωνή και τους στίχους του, αλλά και για τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς του.     

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: