Αυτοκίνητο διασχίζει τον ποταμό Τάμεση πάνω σε δύο ατσάλινους ιμάντες [Βίντεο] Ολα τα νέα Jaguar XF θα κάνουν ένα ασυνήθιστο ταξίδι σε όλο το Λονδίνο μια εβδομάδα πριν από τη δημόσια εμφανισή της στη Νέα Υόρκη. Η Jaguar συνεργάστηκε με τον Βρετανό κασκαντέρ Jim Dowdell βετεράνο σε ταινίες δράσης όπως Bond, Bourne και Ιντιάνα Τζόουνς, για να εκτελέσει ένα δύσκολο εγχείρημα. Διεσχίσε με τη νέα Jaguar XF τον ποταμό Τάμεση,πάνω σε δύο ατσάλινους ιμάντες σε ύψος 18 μέτρα πάνω από το νερό καλύπτοντας μια απόσταση 240 μέτρων. Με την πρώτη εμφάνισή του το XF πέτυχε ένα παγκόσμιο ρεκόρ.
Αυτοκίνητο διασχίζει τον ποταμό Τάμεση πάνω σε δύο ατσάλινους ιμάντες [Βίντεο]


Ολα τα νέα Jaguar XF θα κάνουν ένα ασυνήθιστο ταξίδι σε όλο το Λονδίνο μια εβδομάδα πριν από τη δημόσια εμφανισή της στη Νέα Υόρκη.

Η Jaguar συνεργάστηκε με τον Βρετανό κασκαντέρ Jim Dowdell βετεράνο σε ταινίες δράσης όπως Bond, Bourne και Ιντιάνα Τζόουνς, για να εκτελέσει ένα δύσκολο εγχείρημα.

Διεσχίσε με τη νέα Jaguar XF τον ποταμό Τάμεση,πάνω σε δύο ατσάλινους ιμάντες σε ύψος 18 μέτρα πάνω από το νερό καλύπτοντας μια απόσταση 240 μέτρων.

Με την πρώτη εμφάνισή του το XF πέτυχε ένα παγκόσμιο ρεκόρ.






via
Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: