Στις 4/11 κυκλοφορεί το Football Manager 2017 !!! Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Football Manager, το FM2017 θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου. Η beta έκδοση του παχνιδιού θα κυκλοφορήσει περίπου 2 εβδομάδες νωρίτερα, ενώ θα υπάρχει και έκπτωση για τους πιστούς πελάτες του παιχνιδιού που θέλουν να το προπαραγγείλουν μέσω Steam. Λεπτομέρειες σχετικά με νέες προσθήκες/βελτιώσεις στο παιχνίδι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Το FM2017 θα περιλαμβάνει και την έκδοση του Football Manager Touch, γνωστή και ως “Football Manager Classic” μέχρι το FM2015, η οποία από πέρισυ ξεκίνησε να πωλείται και ξεχωριστά σε χαμηλότερη τιμή.

Στις 4/11 κυκλοφορεί το Football Manager 2017 !!!

Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Football Manager, το FM2017 θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου. Η beta έκδοση του παχνιδιού θα κυκλοφορήσει περίπου 2 εβδομάδες νωρίτερα, ενώ θα υπάρχει και έκπτωση για τους πιστούς πελάτες του παιχνιδιού που θέλουν να το προπαραγγείλουν μέσω Steam.

Λεπτομέρειες σχετικά με νέες προσθήκες/βελτιώσεις στο παιχνίδι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Το FM2017 θα περιλαμβάνει και την έκδοση του Football Manager Touch, γνωστή και ως “Football Manager Classic” μέχρι το FM2015, η οποία από πέρισυ ξεκίνησε να πωλείται και ξεχωριστά σε χαμηλότερη τιμή.

Η beta έκδοση, όπως κάθε χρόνο θα κυκλοφορήσει περίπου 2 εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου και θα είναι διαθέσιμη, όπως πάντα, σε όσους κάνουν προπαραγγελία από συγκεκριμένους πωλητές. Η εταιρεία φέτος φρόντισε να επιβραβεύσει τους πιστούς της πελάτες, προσφέροντας 5% έκπτωση στις προπαραγγελίες για κάθε Football Manager που διαθέτει κάποιος στον ίδιο λογαριασμό Steam από το FM2013 και μετά. Κάτι που σημαίνει ότι η έκπτωση μπόρει να φτάσει μέχρι και το 20%. Η έκπτωση αυτή ισχύει μόνο για προπαραγγελία/ψηφιακή αγορά μέσω του Steam και υπολογίζεται αυτομάτως (βλ. screenshot παρακάτω) και μόνο για προπαραγγελίες μέχρι τις 14/10.

SteamDiscount 

Σε όσους αρέσει το Football Manager Touch και εφόσον προβούν σε προπαραγγελία, θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν επιπλέον δωρέαν υλικό όπως τα: “Board override”, “No firing”, “All job applications”, “National management” και 3 νέες προκλήσεις για το “Challenge” mode.
Εν αναμονή περισσότερων λεπτομερειών, μέχρι τότε λάβετε μέρος στη σχετική συζήτηση στα forums μας.

Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: