Προετοιμασία: 20′ | Έτοιμο σε: 1 ημέρα | Μερίδες: 7
Ένα πλούσιο παγωτό που θα σερβίρετε και ως επιδόρπιο μετά από ένα γεύμα.
Υλικά που θα χρειαστούμε:
- Παγωτό
- 350 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
- 130 γρ. ζάχαρη
- 6 κρόκοι αυγών
- 1/2 κλωναράκι βανίλιας, σχισμένο κατά μήκος στα δύο με ένα μαχαίρι
- Κομμάτια καραμέλας
- 200 γρ. ζάχαρη
- 50 γρ. νερό
- Μπάτερσκοτς
- 200 γρ. ζάχαρη
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χλιαρή
- 80 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε μικρά κομμάτια
Post A Comment: