5+1 μυστικά για μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμα σας Το άρωμα ενός ανθρώπου και ειδικά μιας γυναίκας είναι πολλές φορές και σήμα κατατεθέν της. Ωστόσο, η μυρωδιά αυτή δεν διαρκεί για πάντα και χρειάζεται συχνή ανανέωση. Αν όμως ακολουθήσετε ένα από τα παρακάτω 6 απλά κι όμως πολύ σημαντικά μυστικά θα κάνετε την διάρκεια του αρώματος σας πολύ μεγαλύτερη.
5+1 μυστικά για μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμα σας

Το άρωμα ενός ανθρώπου και ειδικά μιας γυναίκας είναι πολλές φορές και σήμα κατατεθέν της. Ωστόσο, η μυρωδιά αυτή δεν διαρκεί για πάντα και χρειάζεται συχνή ανανέωση. Αν όμως ακολουθήσετε ένα από τα παρακάτω 6 απλά κι όμως πολύ σημαντικά μυστικά θα κάνετε την διάρκεια του αρώματος σας πολύ μεγαλύτερη.
 
 
1. Είναι πολύ βασικό να αποθηκεύετε με τον σωστό τρόπο το άρωμα σας προκειμένου να μην αλλοιώνεται η σύνθεσή του και να μην ξεθυμαίνει γρήγορα. Γι΄αυτό το λόγο διατηρήστε το σε κάποιο δροσερό και σκιερό μέρος.

2. Ο συνδυασμός του αρώματος με το αντίστοιχο body lotion, θα «κλειδώσει» την ευωδιά του για περισσότερη ώρα.

3. Αν εφαρμόσετε το άρωμα σας σε καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα, τότε θα διατηρηθεί για πολύ περισσότερο. Επομένως, προτιμήστε να ψεκάζετε την κολόνια σας ακριβώς μετά το ντους. Πιο συγκεκριμένα, σκουπιστείτε ταμποναριστά για να φύγει η περισσότερη υγρασία από το σώμα σας και ψεκάστε στα σημεία που επιθυμείτε. Στη συνέχεια περιμένετε 2-3 λεπτά και ντυθείτε.

4. Μπορείτε να επεκτείνετε ακόμα περισσότερο την διάρκεια του αρώματος σας, βάζοντας πριν την κολόνια σας λίγη βαζελίνη στα σημεία που πρόκειται να ψεκάσετε, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια βάση.

5. Επιλέξτε να εφαρμόσετε την κολόνια σας σε συγκεκριμένα σημεία, όπως οι καρποί, ο λαιμός και το εσωτερικό μέρος του αγκώνα στα οποία χτυπάει ο παλμός μας.

6. Τέλος, εφαρμόστε το άρωμα και στα μαλλιά σας, ψεκάζοντας 1-2 φορές στον αέρα και περνώντας μέσα από το σύννεφο που έχει δημιουργηθεί. Ποτέ μην εφαρμόσετε την κολόνια απευθείας στα μαλλιά σας, διότι θα τα κάνει ξηρά.

via
 
Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: