Μάθετε ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond μετά την ανεπίσημη απόφαση για το ποιος θα πάρει το ρόλο. Πάντως, σε περίπτωση που θα δούμε τον αγαπημένο Daniel Graig σε μια ακόμα ταινία ως τον διάσημο πράκτορα, ο Damian θα αναλάβει τον ρόλο αυτό σε πέντε περίπου χρόνια.
Μάθετε ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond (pics)
 
 
Μάθετε ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond μετά την ανεπίσημη απόφαση για το ποιος θα πάρει το ρόλο.

 
 
Η απόφαση πάρθηκε ανεπίσημα και έτσι εκτός απροόπτου ο νέος James Bond που θα βγει στην μεγάλη οθόνη, είναι ο Damian Lewis.
Σίγουρα το κοινό τόσο του Idris Elba όσο και του Tom Hardy, μπορεί να ευελπιστούσαν πως θα δουν τελικά τα ινδάλματά τους ως τον επόμενο James Bond, όμως τελικά τη θέση την πήρε άλλος.
Οι μετοχές του Damian Lewis πάντως, ανέβηκαν κατακόρυφα στο Hollywood, ύστερα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Homeland», και πλέον βρίσκεται στην αναμονή για επόμενος James Bond.
Η νέα ταινία James Bond«Spectre» με τον υφιστάμενο James Bond, θα έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες λίγο πριν μας αποχαιρετήσει η τρέχον χρονιά και μάλλον είναι και η τελευταία για τον Daniel Graig.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Mirror, σε περίπτωση που παραγωγή και ηθοποιός δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία, ο Damian Lewis θα είναι ο διάδοχός του.
Η απόφαση είναι ακόμα ανεπίσημη και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι μέχρι στιγμής, με τον Damian Lewis να είναι η επικρατέστερη επιλογή.
επόμενος James Bond
Πάντως, σε περίπτωση που θα δούμε τον αγαπημένο Daniel Graig σε μια ακόμα ταινία ως τον διάσημο πράκτορα, ο Damian θα αναλάβει τον ρόλο αυτό σε πέντε περίπου χρόνια.




Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: