Η Αγ. Πετρούπολη, καλύτερος τουριστικός προορισμός το 2016 Διεθνείς εμπειρογνώμονες στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, ανέδειξαν την Αγία Πετρούπολη ως τον καλύτερο τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό στον κόσμο για το 2016, όπως αναφέρει η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού της πόλης.

Η Αγ. Πετρούπολη, καλύτερος τουριστικός προορισμός το 2016

Διεθνείς εμπειρογνώμονες στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, ανέδειξαν την Αγία Πετρούπολη ως τον καλύτερο τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό στον κόσμο για το 2016, όπως αναφέρει η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού της πόλης.

"Στις 2 Δεκεμβρίου στη ατόλη Νούνου (Μαλδίβες) διοργανώθηκε ο Μεγάλος τελικός (Grand Finale)  για την πιό σημαντική διάκριση στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας που είναι το World Travel Awards. Οι διεθνείς εμπειρογνωμόνες, ανέδειξαν την Αγία πετρούπολη ως τον καλύτερο τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό στον κόσμο και τής απένειμαν το βραβείο στην κατηγορία "World's Leading Cultural City Destination 2016», αναφέρεται στην ανακοίνωση.   
  
Τον τίτλο αυτό, εκτός από την Αγία Πετρούπολη διεκδικούσαν, το Πεκίνο, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Ριο ντε Τζανέϊρο, η Ρώμη, το Σίδνεϊ και η Βενετία.

"Η Αγία Πετρούπολη δικαίως αναδείχθηκε ως πρώτος πολιτιστικός και τουριστικός προορισμός στον κόσμο για το 2016. Όλο και περισσότεροι τουρίστες επισκέπτονται την πόλη αυτή για να μάθουν τη πολιτιστική της ιστορία και να δουν τα ξαιοθέατα της. Η πόλη αναδεικνύεται στον διεθνή στίβο" τόνισε ο πρόεδρος της «World Travel Awards» Γκράμ Κουκ.    

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του ρωσικής πόλης, Αντρέι Μουσκαριόφ σημείωσε ότι, "η Αγία Πετρούπολη αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο απώγειο της δημοτικότητας της σε όλο τον κόσμο σε όλη την ιστορία. Στην ''πρωτεύουσα του Βορρά'', όπως αποκαλούν την Αγία Πετρούπολη, διοργανώνονται μεγάλες διοργανώσεις και επιχειρηματικές εκδηλώσεις".

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Αγία Πετρούπολη είχε, ήδη "κατακτήσει" τη διάκριση του World Travel Awards στην κατηγορία «Europe's Leading Destination» και, με βάση τα αποτελέσματα της επιλογής που έγινε στην Ευρώπη, προκρίθηκε για τον Μεγάλο τελικό της διεθνούς διοργάνωσης.

Η Διεθνής διάκριση στον τομεά της τουριστικής βιομηχανίας World Travel Awards καθιερώθηκε το 1993. Θεωρείται η πιό σημαντική διάκριση στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας και απονέμεται κάθε χρόνο στους νικητές διαφόρων κατηγοριών, αφότου χιλιάδες τουρίστες και εμπειρογνώμονες της τουριστικής βιομηχανίας επιλέξουν με την ψήφο τους έναν από τους υποψηφίους.
Στους παράγοντες που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο για την επιλογή του νικητή περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, θέματα ασφάλειας, οι σύγχρονες υποδομές και το δίκτυο ξενοδοχείων που διαθέτουν οι υποψήφιοι τουριστικοί προορισμοί.

via
Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: