Καλωσήρθατε σε ένα νέο κόσμο θεών και τεράτων Μετά το teaser και το poster της ταινίας The Mummy πριν λίγες μέρες, η Universal Pictures επιστρέφει με το πρώτο trailer της ταινίας. Ο Tom Cruise πρωταγωνιστεί στην αναβίωση του θρύλου της μούμιας που συναρπάζει πολιτισμούς από τα αρχαία χρόνια.
The Mummy trailer

Καλωσήρθατε σε ένα νέο κόσμο θεών και τεράτων

Μετά το teaser και το poster της ταινίας The Mummy πριν λίγες μέρες, η Universal Pictures επιστρέφει με το πρώτο trailer της ταινίας. Ο Tom Cruise πρωταγωνιστεί στην αναβίωση του θρύλου της μούμιας που συναρπάζει πολιτισμούς από τα αρχαία χρόνια.

Η αρχαία βασίλισσα (Sofia Boutella) που βρισκόταν για αιώνες ασφαλής θαμμένη κάτω από την έρημο, ανασύρεται στην επιφάνεια και μαζί της έρχεται η εκδίκησή της για το πεπρωμένο που της στερήσανε.

Το cast συμπεριλαμβάνει τους Annabelle Wallis (King Arthur, Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson) και Russell Crowe (Gladiator). Στη σκηνοθεσία ο Alex Kurtzman. Η ταινία The Mummy αναμένεται στους κινηματογράφους στις 9 Ιουνίου 2017.





via
Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: