Φθηνότερα τέλη δικτύου ρεύματος από το 2017 Μειώσεις έως και 7% στα τέλη δικτύου χρέωσης μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, στα τιμολόγια όλων των παρόχων, θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2017, για τα νοικοκυριά της χώρας, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας από ραδιοφώνου. Όπως είπε, αυτόματα, στα τιμολόγια όλων των νοικοκυριών της χώρας και ανεξάρτητα από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιούν, θα υπάρχει ενσωματωμένη στους λογαριασμούς η προαναφερόμενη μείωση, που αφορά και το μη ανταγωνιστικό κομμάτι κάθε εταιρείας.

Φθηνότερα τέλη δικτύου ρεύματος από το 2017

Μειώσεις έως και 7% στα τέλη δικτύου χρέωσης μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, στα τιμολόγια όλων των παρόχων, θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2017, για τα νοικοκυριά της χώρας, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας από ραδιοφώνου.

Όπως είπε, αυτόματα, στα τιμολόγια όλων των νοικοκυριών της χώρας και ανεξάρτητα από τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιούν, θα υπάρχει ενσωματωμένη στους λογαριασμούς η προαναφερόμενη μείωση, που αφορά και το μη ανταγωνιστικό κομμάτι κάθε εταιρείας.

Ο κ. Αδαμίδης υπενθύμισε ότι οι πελάτες της ΔΕΗ με οφειλές στην επιχείρηση, εφόσον έως την 31/12/2016 προχωρήσουν σε ρύθμισή τους, τότε απευθείας το ποσό που θα καταβάλλουν σε 36 δόσεις θα είναι μειωμένο σε ποσοστό 15%.


via
Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: