Έφυγε απο τη ζωή ο Greg Lake (King Crimson, Emerson, Lake & Palmer) Ο μπασίστας και τραγουδιστής των πρωτεργατών του progressive rock King Crimson και Emerson, Lake & Palmer, Greg Lake, έφυγε απο τη ζωή προχθές, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 69 ετών, ύστερα απο άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ο θάνατος του σπουδαίου Βρετανού μουσικού έρχεται εννέα μήνες μετά την αυτοκτονία του φίλου και συνεργάτη του κιμπορντίστα Keith Emerson.

 Έφυγε απο τη ζωή ο Greg Lake (King Crimson, Emerson, Lake & Palmer)

Ο μπασίστας και τραγουδιστής των πρωτεργατών του progressive rock King Crimson και Emerson, Lake & Palmer, Greg Lake, έφυγε απο τη ζωή προχθές, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 69 ετών, ύστερα απο άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο θάνατος του σπουδαίου Βρετανού μουσικού έρχεται εννέα μήνες μετά την αυτοκτονία του φίλου και συνεργάτη του κιμπορντίστα  Keith Emerson.

Η ανακοίνωση του θανάτου του Greg Lake έγινε απο τον φίλο και μάνατζέρ του Stewart Young:
"Χθες, 7 Δεκεμβρίου έχασα τον καλύτερό μου φίλο μετά από μια πολύμηνη και πεισματική μάχη με τον καρκίνο. Ο Greg Lake θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου, όπως ήταν πάντα. Η οικογένειά του θα ήθελε να σεβαστείτε την ιδιωτική της ζωή κατά τη διάρκεια του πένθους της. Σας ευχαριστώ πολύ, Stewart Young"

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: