Τι συμβαίνει στην Αλάσκα; Δείτε τι ανακάλυψαν και μας το κρύβουν! (Βίντεο) Η συνέντευξη που ακολουθεί έχει διαγραφεί πολλές φορές από το youtube... Μπορεί να υπάρχει μία υπόγεια ή θαμμένη πυραμίδα λίγο πιο μακριά από το όρος McKinley; Πολλές ενδείξεις, μιλούν για μία τεράστια πυραμίδα, πολύ μεγαλύτερη από εκείνη του Χέοπα στην Αίγυπτο… Κάποιοι την έχουν εντοπίσει και υποστηρίζουν ότι βρίσκεται στις συντεταγμένες 63 ° 17’51 0.40 «N 152 ° 31’24 0.49» W, στο Google map. Εντοπίζεται μέσα στο λεγόμενο «Τρίγωνο Βερμούδων της Αλάσκα«.

http://tiranosavros.blogspot.gr

Η συνέντευξη που ακολουθεί έχει διαγραφεί πολλές φορές από το youtube...

Μπορεί να υπάρχει μία υπόγεια ή θαμμένη πυραμίδα λίγο πιο μακριά από το όρος McKinley; Πολλές ενδείξεις, μιλούν για μία τεράστια πυραμίδα, πολύ μεγαλύτερη από εκείνη του Χέοπα στην Αίγυπτο…

Κάποιοι την έχουν εντοπίσει και υποστηρίζουν ότι βρίσκεται στις συντεταγμένες 63 ° 17’51 0.40 «N 152 ° 31’24 0.49» W, στο Google map. Εντοπίζεται μέσα στο λεγόμενο «Τρίγωνο Βερμούδων της Αλάσκα«.

Η Linda Moulton Howe σε μία αξιόλογη συνέντευξή της με άνθρωπο του αμερικάνικου στρατού και της αντικατασκοπίας προσπαθεί να ξεσκεπάσει αυτή την πολύχρονη και μεγάλη συγκάλυψη.

Η συνέντευξη που ακολουθεί έχει διαγραφεί πολλές φορές από το youtube με διάφορα προσχήματα δικαιωμάτων. Πρόσφατα ξαναβγήκε στην επιφάνεια και ελπίζουμε να παραμείνει και να το προλάβετε, όπως αναφέρει το apocalypsejohn.

Δυστυχώς, το video δεν δίνει την δυνατότητα Ελληνικών υποτίτλων. Ωστόσο, αν γνωρίζετε λίγα αγγλικά είναι πολύ ενδιαφέρον να το παρακολουθήσετε:








via
Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: