Μέτρα για όσους προσέχονται στις κάλπες σχεδιάζει η κυβέρνηση σε κοινή συνεννόηση με άλλα κόμματα και παράγοντες

Λόγω μεγάλης αποχής στις κάλπες του Ελληνικού λαού, σε συμβούλιο όλων τον κομμάτων
κάλεσε ο Αλέξης, που αποδέχτηκε τον ορο "Οι πιο αποτυχημένες εκλογές μετά και πριν την χούντα".

Τα μέτρα εξετάζονται για ψηφοφόρους που θα προσέρχονται στις εκλογικές κάλπες
ασκώντας το εκλογικό τους δικαίωμα

Θα δωρίζονται διάφορα βοηθήματα-δώρα ή  και σε μορφή εκπτωτικών κουπονιών: για σουπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, bitcoins, σινεμά, μπουζούκια, σκυλάδικα, ποδοσφαιρικούς αγώνες, 8 ήμερες άδειες για τους εργαζόμενους.

 Σχεδιάζονται μέσα  σε κάθε εκλογικό κέντρο ειδικά τμήματα οπου θα μοιράζονται στις πιο ευπαθείς ομάδες πολύτεκνους ανέργους ή μακροχρόνια άνεργους:  σακουλίτσα με mereda ή nutella, μακαρόνια ρύζι, ειδικά εισιτήρια για της μετακινήσεις σε όλα τα ΜΜΜ και διάφορα άλλα μικρό αντικείμενα αναμνηστικά δωράκια εκλογών.

Το κράτος προσπαθεί να επιβραβεύσει τους πολίτες που στηρίζουν την δημοκρατία και λαμβάνουν μέρος σε αυτή!

Υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθούν και διαφόρων ειδών μουσικές μπάντες με live μουσική σε κάθε εκλογικό κέντρο ένα είδος festival!
"Μια μικρή γιορτή θα είναι η κάθε εκλογική κυριακάτικη αναμέτρηση! σκοπός μας είναι ο κόσμος να ξανά αγαλιάσει τις εκλογές,η Eλλάδα πρωτοστάτησε και θα γίνει ξανα το λίκνο και υπόδειγμα δημοκρατικών εκλογών σε όλον τον πλανήτη όπως και πριν 1000άδες χρονια άλλωστε" δήλωσε λίγο πριν την συνεδρίαση.

καθώς και μια πολύ σπάνια συλλεκτική σειρά μπρελόκ με θέμα την δημοκρατία στην Ελλάδα απο το 1870 που αναμένετε να ολοκληρωθεί μόνο απο πιο συνετούς στα εκλογικά τους καθήκοντα πολίτες.

Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: