Με το FX να έχει βάλει τα δυνατά του για το promo του επερχόμενου American Horror Story: Hotel, και να δημοσιεύει και επίσημες φωτογραφίες από το cast (τις οποίες μπορείς να δεις παρακάτω), ο δημιουργός, Ryan Murphy, μίλησε στο Entertainment Weekly σχετικά με τη σειρά, και αυτό που έκανε είναι μας κάνει να καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.

Με το FX να έχει βάλει τα δυνατά του για το promo του επερχόμενου American Horror Story: Hotel, και να δημοσιεύει και επίσημες φωτογραφίες από το cast (τις οποίες μπορείς να δεις παρακάτω), ο δημιουργός, Ryan Murphy,  μίλησε στο Entertainment Weekly σχετικά με τη σειρά, και αυτό που έκανε είναι μας κάνει να καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.

Και γιατί; Γιατί μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε 2 κύκλους μέσα στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά και την Jessica Lange να επιστρέφει.

“Μέσα στη χρονιά θα κάνουμε ένα φθινοπωρινό American Horror Story, αλλά και ένα ανοιξιάτικο. Κάνουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει ποτέ στη σειρά, έχοντας 2 διαφορετικά δωμάτια με σεναριογράφους. Κάποιοι από τους συγγραφείς μας θα μεταπηδούν σε ομάδες. Το επόμενο πράγμα που φτιάχνουμε είναι πολύ, πολύ διαφορετική από αυτό. Όχι μικρότερη, αλλά πλούσια. Πιο απόκρυφη και πιο σκοτεινή”.

Όταν ερωτήθηκε για επιστροφή της Jessica Lange, η απάντησή του μας ικανοποίησε πλήρως:”Μιλάω μαζί της. Είναι πάντα πιθανό. Προσπαθώ να διαχειριστώ το πρόγραμμά της. Η Jessica υπάρχει για τους χαρακτήρες της. Θα επιστρέψει. Δεν έφυγε για πάντα. Αλλά αυτό είναι το διασκεδαστικό και φρέσκο για τη σειρά. Κάποιες φορές κάποιος πρέπει να φύγει για να καταλάβεις πόσο σου λείπει. Θέλει να επιστρέψει. Πρέπει μόνο να επινοήσουμε κάτι”.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από τους χαρακτήρες:

American-Horror-Story-Hotel-2-600x450 American-Horror-Story-Hotel-3-600x450
American-Horror-Story-Hotel-4
American-Horror-Story-Hotel-5
American-Horror-Story-Hotel-6-600x450



πηγή
tvfreaks 
Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: