Τα ευτράπελα και παρατράγουδα του airshow ήταν ακριβώς όπως και πέρυσι τα ίδια: Oυρές χιλιομέτρων κίνηση στους δρόμους γύρω από το αεροδρόμιο περιφερειακά, χιλιάδες παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ένα αεροδρόμιο όπως πάντα μέσα μισό άδειο.

Η άλλη πλευρά του airshow 

Eυτράπελα και παρατράγουδα, στο airshow ήταν ίδια ακριβώς όπως και πέρυσι: Oυρές χιλιομέτρων κίνηση στους δρόμους γύρω από το αεροδρόμιο περιφερειακά, χιλιάδες παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ένα αεροδρόμιο όπως πάντα μέσα μισό άδειο με χιλιάδες θέσεις κενες.
ΓΙΑΤΙ;;;
Η πλειοψηφία τον Ελλήνων επιλεγεί κάθε χρόνο να παρακολουθήσει το θέαμα,
 πάνω σε δημόσιους δρόμους, φέροντας και την οικογένεια τους μαζί.. αλλά όχι την ευθύνη.! Κατά τι διάρκεια είναι πολύ εύκολο να  υπάρξουν τραυματισμοί. Παιδάκια που έχουν διαφύγει τις προσοχής τον γονέων, σε μια κατάλληλη στιγμή ενός απρόσεχτου-αφελή οδηγού, που παρκάρει ξεπαρκάρει ή οδηγεί με το βλέμμα απασχολημένο στον ουρανό σε κάποια φιγούρα του show.

Οι αρμόδιες αρχές τροχαία εφέτος ανέλαβε δράση! Να διευκολύνει, την κίνηση προς και εκτός του αεροδρομίου, μονοδρόμησε κομμάτι έξω από το αεροδρόμιο της οδού Τατοϊου. Τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα σε αυτό το τομέα από ότι  πέρυσι.

Μερικοί δεν δίστασαν να παρκάρουν ακόμα και τριαξονικές νταλίκες επάνω στη  γέφυρα τις οδου Δεκέλειας και να χαρούν τις υπερηχητικές διέλευσης από ψιλά!
 Στη σειρά ακολούθησαν-στάθμευσαν οι υπόλοιποι περαστικοί οδηγοί, να προλάβουν, με τις οικογένειες τους ανήλικα παιδάκια &  high end κινητά tablet απαθανατίζοντας τη στιγμή ...!

Στον παράπλευρο δρόμο, αριστερά απο την πύλη του αεροδρομίου, σε σημείο μπροστά από τον αεροδιάδρομο, ο εικονιζόμενος κύριος πάρκαρε το αυτοκίνητο του, ακριβώς στη μέση του οδοστρώματος, διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων, άλλος οδηγός ερχόμενος από την αντίθετη κατεύθυνση του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο, να συνεχίσει την πορεία του.
Αρνούμενος ο πρώτος έδωσε μια απάντηση που μόνο Έλληνας θα σκαρφιζόταν:
<<-Kαι που θα πας; δε βλέπεις; δεν περνάει, το έχουν κλείσει όλοι!! >> Στη συνέχεια σκαρφάλωσε στην οροφή του αυτοκινήτου του, okay! άπλωσε τα πόδια του στην πόρτα με σαγιονάρα δίχαλο και άραξε.. το περιστατικό έληξε με την παρέμβαση τις τροχαίας  αναγκάζοντας τον να απομακρυνθεί.

Εάν όλοι κάναμε το ίδιο με αυτόν το κύριο πια θα ήταν τα αποτελέσματα στο χώρο..?

*Οι παρακάτω  εικόνες της ντροπής  τραβήχτηκαν μόνο σε ένα μικρό κομμάτι του δρόμου και για λιγότερο από ενάμισι λεπτό διαδρομής.
**Πληροφοριακά για τους στατιστικολόγους-ανήσυχους ανθρώπους με ερωτήματα:
Οι σκηνές Ουγκάντα που καταγράψαμε είναι
στα σημεία του χάρτη με πράσινο, απλός ένα πέρασμα με το φακό εάν κάναμε ένα γύρο θα βλέπαμε και άλλα πολλά ...




















Τυραννόσαυρος

Τυραννόσαυρος

Tyrann;osayrow. Ενημερωτικο περιοδικό ποικίλης ύλης. Όλα όσα σε ενδιαφέρουν μαζεμένα σε ένα site.

Post A Comment: